Brokk Grungsson, Lord-Magnate of Barak-Nar

Model/varenr.: GW84-30

Brokk Grungsson eksemplificerer den selvfremstillede Kharadron Overlord privateer. Han er grisk i jagten for aether-guld og dristig i sine udforskninger af Chamons himmelske underværker. Brokk Grungsson er den eneste admiral, der med succes har ført en flåde omkring the Spire, den berømte Horn of Chamon. Nogle Kharadron ville være tilfredse med at have opnået sådanne hædersbevisninger, men Brokk Grungsson er mere sulten for stadig større succes og anerkendelse. Hans naturlige luftfartsmæssige evner og aggressiv karakter betyder, at disse succeser sjældent ligger langt fra hans forståelse.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle Brokk Grungsson, Lord-Magnate af Barak-Nar. Han er bevæbnet med en stor kanon kendt som Grungsson's Boast, en multi-løbet pistol kaldet Magnate's Charter og en aetermatisk sav til nærkamp. Han har også aetherblasters monteret i hans imponerende overskæg; Sådan er den rigdom, hans status bringer!

Selve jakkesæt er dækket af rør, ventiler, tandhjul og gitterværk, du kan forvente for en duardin, der er i stand til at betale for de fineste ting i krigen, selv med et brugerdefineret filtreringssystem og drevet assistance til hans lemmer. Brokk Grungsson er en magtfuld duardin, og før hans fjender dør, vil han have dem til at kende det ...

Denne model består af 46 komponenter, og leveres med en Citadel 50 mm rund base, med en 35 mm kugle og en gennemsigtig flyve montage.

242,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,084 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: