Arkanaut Ironclad

Model/varenr.: GW84-40

Juvelen i flådens krone, Arkanaut Ironclad er et majestætisk luftskib. Spækket med våben, kan dens dybe lastrum lastes med aether-guld eller det kan læsses til kanten med Arkanaut Companies eller Grundstok Thunderers.


Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Arkanaut Ironclad. Passende til sin status som flagskibet i en Kharadron skyfleet, er denne model er af imponerende størrelse og er helt dækket af våben. Som hovedvåben har du et valg af stor himmelkanon, stor skyhook og automatisk volleypistol, med aethershot karbiner, en supremacy mine, aethershock torpedoer, detonationsboringer, fragmenterings sprængladninger og grudgesettlerbomber, der er fastgjort til skroget.

Selve skibet holdes højt af en massiv luftballon, der er dækket af detaljerede rørledninger og plader, og har et stort udvalg af brugerdefinerede funktioner - udkigsposten kan enten indeholde en navigator eller signaler Kharadron med deres eget teleskop og lysboks, og der er masser af Rigning, bombeholdere, stiger og forskellige skibsudstyr til at placere hvor du vil. Den er dækket af aerofoils, som kan modelleres for at vise flyveretningen, og et komplekst udsynssystem af kørsler, der kører roret. Der er endda en planke, som de der er dumme nok til at blive fanget, bliver tvunget til at gå ...

Besætningen af ​​Ironclad er lige så detaljeret som skibet de mand, med en kaptajn stående ved skibets hjul; En endrinrigger med forskellige værktøjer hængende fra siden, fastsættelse af en vigtig lækage; En løber til at stå ved hovedvåbenet og den førnævnte signaler og navigator.

Dette kit består af 152 komponenter, og leveres med en Citadel 170 mm rund base og 50 mm kugle og stikkontakter.

735,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,588
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: