Star Wars Rebellion Insert

Model/varenr.: FS-SWR

Bemærk: Indsæt designet til spil med eksterne boks dimensioner på 29,8 x 29,8 x 13,3 cm
Denne indsats er designet til at være kompatibel med Star Wars Rebellion® og Rise of the Empire®-udvidelsen.
Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Mange af bakkerne kan udnyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætning og afrundingstider. Reglerne og pladerne fungerer som låg på toppen af ​​bakkerne.
Bundlaget er til karakterstande og Rebel-spillerens stykker.
Der er bakker til hver af Rebel miniature typer. Bakkepladserne er dimensioneret for hver af komponenterne, men tildeling af stykker til spalterne er enkel. Der er også en tom bakke, som er fri til fremtidige udvidelser.
Bakkerne til karakterstande er tilstrækkeligt store til at gemme dem uden at fjerne baserne, hvilket gør det klart efter et spil hurtigere.
Empire-spillerens bakker har igen dedikerede slots til alle miniaturetyperne.
Tastebakkerne gemmer alle komponenter i separate slots og organiserer dem, så bakkerne kan bruges i spil for at fremskynde spil.
Kort bakkerne er designet til at passe til sleevede kort. FFG kort lommer er blevet brugt under designprocessen. Hver af bakkerne gemmer de mellemstore og små mellemstore kort sammen. Dette betyder ved starten af ​​spillet, at hver spiller kan tage deres bakke, hvilket vil indeholde alle kortene for deres fraktion.
Alle bakkerne kan bruges i spillet til at holde alle komponenter organiseret og klar til hånden. Ved at have bakkerne ud og i brug betyder opsætningen og fjernelse af tiderne kraftigt reduceret.
Dette produkt består af en flad pakke med 10 Evacore ark. Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: