Imperial Settlers & 51st State Insert

Model/varenr.: FS-IMPv2
Denne Campaign 3-insert er designet til at være kompatibel med Imperial Settlers® og Aztecs, Atlanteans, Amazons, Why Can't We Be Friends®, 3 is a Magic Number®, We Didn't Start The Fire®-udvidelserne.

Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Token bakkerne kan bruges i løbet af spillet, og de hjælper i høj grad opsætning og afryddelses-tider. Bakkerne er arrangeret med kortbakker ned ad siden og tre lag tokenbakker i midten. Dette er token og tiles bakker. Der er to bakker til opbevaring af de atlantiske og aztekiske tokens. Der er en lang bakke til varemærkerne, og en anden til opbevaring af guld, raze, forsvar og andre symboler. Der er plads til i alt 810 kort med sleeves og FFG-sleeves er blevet brugt til test. Disse bakker har ingen baser og er beregnet til at forblive inde i spilboksen og ikke fjernes.

Bemærk - låget kører højst 4 mm, når det er lukket. Dette er for at gøre det muligt at opbevare kortene med ærmer lodret, og kortene kan opbevares ovenpå. Dette produkt består af en flad pakke med 4 Evacore-ark. Bakkerne kræver montering, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.
129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,485 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: