Battleforce: Sybarite Blade-carnival

Model/varenr.: GW83-91

Hedonites of Slaanesh svælger i de mest modbydelige handlinger og de mest stimulerende sanselige overdrev. Slagmarkerne i de dødelige riger giver en overflod af begge dele. Slaaneshs tjenere, der er styrket af fordærv og afhængige af de mest ekstreme smerter og fornøjelser, der kan tænkes, er en svøbe for Rigerne. Når the Dark Prince' hærskarer går i krig, træder de dødelige krigere frem sammen med grusomme kviksølv-dæmoner og flår deres overvældede fjender i stykker med ekstatisk opgivenhed.

Blade-carnivals samler de mest elitære af disse krigere under kommando af en Shardspeaker, som selv bærer et fragment af Slaanesh med sig i kamp. Exalted Seekers og Slaangors bevæger sig med unaturlig hurtighed, mens elite-Myrmidesh og Symbaresh flænser kødet af deres fjender med en række perfekt placerede slag. Alt imens Blissbarb Archers plager modstanderne fra afstand, hvilket gør dette til en fantastisk mobil og dødbringende styrke.

Dette sæt indeholder følgende plastiksæt:

  • 1x Shardspeaker of Slaanesh
  • 3x Slaangor Fiendbloods
  • 5x Slickblade Seekers (kan også bygges som Blissbarb Seekers)
  • 10x Myrmidesh Painbringers (kan også bygges som Symbaresh Twinsouls)
  • 10x Blissbarb Archers og 1x Blissbrew Homonculus

Ovenstående enheder leveres med 1x 25mm rund base, 5x 75x45,1mm oval base, 3x 40mm rund base, 10x 28,6mm rund base og 11x 32 mm rund base. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

1.219,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,769 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: