Harlequin Skyweavers

Model/varenr.: GW58-11

Stærkt bevæbnet og utrolig hurtig, squads af Skyweavers udmanøvrere deres fjender, før skære dem i stykker med koncentreret ildkraft. Deres rippe strømme af shuriken ild og knitrende bolte af elektromagnetisk energi slagtning fod tropper og reducere fjendtlige kampvogne til gnister vrag med samme lethed.

  Denne boks indeholder alt hvad du behøver at gøre 2 Harlequin Skyweavers, hver med en pilot og pillion rytter. Hver Skyweaver er bevæbnet med en shuriken kanon og fatamorgana løfteraket kan shuriken kanon blive erstattet med en skuddermudder kanon. De pillion ryttere kan hver være bevæbnet med enten stjerne bolas eller en zephyrglaive, og der er fem hoveder med plads til at tilføje en af 7 individuelt designede masker til både piloter og pillion ryttere, samt en helt maskeret hoved.

  For at fuldende Skyweaver der et valg af 4 forskellige maske design, som kan modelleres enten fladt til motorhjelmen eller rejst for at afsløre målretning udstyr nedenunder.

  Denne multi-del plast kit indeholder 84 komponenter med til at gøre en 2 Harlequin Skyweavers. Der er også 2 store flyvende baser og en Harlequins transfer ark.

 
 
 
269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: