Morter, HADES ARROW Komplet sæt

Model/varenr.: HA-1A

Affyrings funktionen for model 70mm morter. Bruger den gode gamle "vandflaske raket" teknologi til at kombinere CO2 gastryk og almindeligt vand til at banke disse airsoft granater ud på cirka 100 meter (eller 330ft) afstand !

Røret er fremstillet af fast polymer, let men stærkt. Sørg for, at CO2 og vandet er balance for at få det bedste resultat.

Dette komplette sæt indeholder følgende:
- 1 Morter affyringsrør
- 2 morter raketter
- 5 ekstra bagdæksel gummidyser (Kan ikke genbruges)
- CO2 opladnings enhed

Brugen er meget nemt. Bare fyld raketten med cirka 300 ml vand, og derefter påfyld en hel 12g CO2 kapsel i raketten med den medfølgende CO2 ladeomformer. Drop raketten ind i morter røret og - whuooosh - så er der take off. Bare vær forsigtig med ikke at kigge ned i røret, når raketten kommer i idet dette kan føre til alvorlige kvæstelser.

ADVARSEL: Du er alene ansvarlig for brugen af dette produkt og brug af den på sådan en måde, så du ikke bringer dig selv og andre i fare eller resultere i skader produktet eller andres ejendom. Det er tilrådeligt altid at holde en sikkerheds afstand i alle retninger omkring dette produkt, da marginen vil hjælpe med at undgå kollisioner eller personskade. Hvis du ser denne raket flyver mod dig, læg hænderne over hovedet og knæl ned på jorden, eller lig fladt! Tip af raket har gummitud, men det er bedst at undgå enhver indvirkning overhovedet for, at undgå enhver skade. Ikke designet til operatører under 18 år. Lad ikke børn lege med dette legetøj uden opsyn.

Download Manual !


 

1.195,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: