Mega Gargant

Model/varenr.: GW93-02

De gigantiske racer's veteraner opsøger spændingen og rusen af kamp, lige meget hvor de kan finde den. De elsker at knuse formationer til småstykker, og når de først er i kampen, er deres raseri næsten umulig at stoppe.

Har din hær brug for lidt ekstra ... oomph? Vil du samle en Warhammer Age of Sigmar styrke som ingen anden? Måske ønsker du bare at gå i gang med dit største maleprojekt nogensinde. Uanset hvad, er der en god chance for, at du har brug for et Mega-Gargant i dit liv - Warhammer Age of Sigmars største og måske styggeste monster nogensinde. Dette sæt, propfyldt af dele at frit vælge imellem, giver dig alt hvad du behøver for at konstruere en Mega-Gargant efter eget valg, hvad enten du rekrutterer en lejesoldat til din hær eller samler en hel Sons of Behemat krigs-gruppe!

Dette sæt bygger én Warstomper Mega-Gargant - et infanteri-knasende uhyre tilgængelig for enhver Chaos- eller Destruction hær - eller en af ​​følgende to varianter:
- The Kraken-eater - en dedikeret monster-maser til rådighed for enhver Order -eller Destruction hær
- The Gatebreaker - en slots-smadrende uhyre tilgængelig for enhver Death- eller Destruction hær

En bred vifte af muligheder, våben og stillinger giver dig mulighed for at tilpasse dine Mega-Gargants, såvel som at give dig masser af smarte reserve dele til din samling. Dette sæt leveres i 129 plastkomponenter og leveres med en 130 mm rund base.

1.125,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,628
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: