Gloomspite Gitz Fanatics

Model/varenr.: GW89-24

Når Gloomspite Gitz tager til slagmarken, nærmer deres fjender deres formationer nervøst og er opmærksomme på de spindende djævle kendt som Fanatics.

Bevæbnet med en massiv kugle og kæde, Loonsmasha Fanatics er drevet sindssyge med potente svampebrygge og derefter løsnet på fjenden i en hvirvlende storm. Selv om de uundgåeligt kommer til sorg i sidste ende, forårsager Loonsmasha Fanatics først blodige blodbad.

Svingende vanvittigt, Sporesplatta Fanatics svinger thwackwheezer puffshrooms knyttet til tunge metal kæder. Spore skyerne de genererer slører horder fra syne og opkvikker allierede, selv når de kvæler og blinder fjenden.

Fanatikere er en dødbringende overraskelsesangreb i Gloomspite Gitz-hæren. Før spillet begynder, kan du vælge at skjule dem i dine andre enheder i hemmelighed og frigive dem for brutale og uventede angreb.

Dette kit bygger 5 Loonsmasha Fanatics eller 5 Sporesplatta Fanatics. Dette kit er fyldt med detaljer såvel som et væld af reservedele, herunder en skelettkamp, ​​svampe og en bonus miniature af et grotte, der er syge - perfekt til at tilføje nogle gribbly detaljer til dine valgte baser.

Dette kit leveres i 45 komponenter og indeholder 5 x 32 mm runde baser og 1 x 25 mm rundt bund.

245,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,11
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: