Battleforce: Fungal Loonhorde

Model/varenr.: GW89-53

En Fungal Loonhorde er en naturkraft af anarkisk ødelæggelse der knuser byer til støv og får fjendtlige hære til at flygte i panisk terror. Vildt springende grupper af grot squig-ryttere braser en destruktiv sti igennem deres fjender, ledt af en grinende Loonboss oven på den enorme, sultne kugle af kød og tænder kendt som en Giant Cave Squig. I kølvandet på denne røde og grønne katastrofe traver omtågede troggoths i dårligt humør, som knuser alt de ser med mægtige sving fra deres køller og eneorme kampesten.

Squigs eller troggoths? Det er et spørgsmål, som enhver Gloomspite Gitz-spiller ender med at stille sig selv. Endelig har vi svaret - begge! Uanset hvad din foretrukne smag af svampet kaos er, har dette sæt dig dækket - det giver dig alt du behøver for at starte eller udvide en Gloomspite Gitz-hær for at ryste the Mortal Realms, og så for mindre end du ville betale for at få modellerne separat.

Dette sæt indeholder:

  • 1x Loonboss på en Giant Cave Squig - den perfekte kommandør til enhver squiggly kampstyrke.
  • 15x Squig Hoppers - svampe-gale shock kavaleri, der også kan bygges som elite og pansrede Boingrot Bounderz.
  • 1x Dankhold Troggboss - en tårnhøj-kommandør perfekt til at føre andre Troggoths til kamp - den kan også bygges som en lige så kraftig Dankhold Troggoth.
  • 6x Rockgut Troggoths - næsten usårlige monstre, der er i stand til at knuse fjender uden særlig omtanke for den skade de selv tager.

Dette sæt leveres i 468 plastkomponenter og leveres med 1x 60mm rund base, 6x 50mm runde baser, 1x 40mm rund base og 15x 32mm runde baser.

1.176,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,005
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: