Genestealer Cults Aberrants

Model/varenr.: GW51-60

Misshapen, klumpet og umenneskeligt stærkt, Aberranterne er de modstridende udslip af ynglecyklussen. Selvom det er dim-witted, deres instinktive behov for at forsvare deres broodkin gør dem værdifulde aktiver til kulten. Med kraftige industrielle værktøjer hævet, forårsager de imponerende blodbad med kun deres brutale kraft og ensartet bestemmelse.

Aberrants udgør skræmmende pakker af krigere, der udmærker sig i at levere enorme mængder skade i tæt kamp. Deres tunge nærkampvåben er vant til at bludge deres fjender til underkastelse, og hvis de ikke gør jobbet, tilføjer deres rendingsklør et dødbringende kup de grace. Kombineret med deres evne til at shrub off meget af den skade, de behandler dem, kan denne enhed nemt dominere deres fjender.

Denne plastik sæt indeholder 41 komponenter, der er nok til at bygge 5 Aberrants med et valg af power pick eller power hammers. Der er også mulighed for at opbygge en Hypermorph bevæbnet med en kraft hammer eller tung improviseret våben og 11 forskellige hoveder. Dette sæt er designet til at tilbyde en høj grad af udskiftelighed mellem dele. Leveres med 5x 32mm runde baser.

245,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: