Broken Realms: Gorstane Mortevell - Mortevell's Helcourt

Model/varenr.: GW91-43

Blandt de vanvittige kannibaler fra the Ymetrican Flest-eaters er der ingen mere hengivne til Nagash end Gorstane Mortevell. Med skrigende, hylende eder og forbandelser driver den uhyggelige kejser sit hof i et vanvid af religiøs hengivenhed. For deres ofre er det intet andet end en voldsom scene af vanvid.

Slip en mareridtsagtig skare af ghouls løs på et (u)helligt korstog, forenet under banneret af en æreløs antihelt. Kombiner modellerne i sættet med reglerne, der findes i Broken Realms: Teclis, og du vil være i stand til at stille Mortevell's Helcourt warscroll battalion og omdanne dem til Gorstane Mortevell og hans fanatiske loyale tilhængere. Denne kasse sparer dig også penge i forhold til at købe modellerne separat!

Dette sæt indeholder 3 Crypt Horrors, 20 Crypt Ghouls og 1 Abhorrant Archregent. Crypt Horrors kan alternativt bygges som Crypt Flayers eller Vargheists. Sættet indeholder en række forskellige muligheder og tilbehør.

Dette sæt leveres i 239 plastkomponenter og leveres med 1x Citadel 40mm Round Base, 3x Citadel 50mm Round Bases og 20x Citadel 25mm Round Bases.

489,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,416 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: