Tower of Madness

Model/varenr.: SD0067

Undersøg ubeskrivelige rædsler uden at miste dine marmor - bogstaveligt!

 
Sløret mellem verdener i udtynding, en gammel horror opvågner, og verdens eksistens hænger i balance. Du skal undersøge en række forfærdelige steder og opdage den uvidende sandhed før verden slutter - eller vær sur i forsøg på at redde det. Find de paranormale porte, der har åbnet på vores verden, og vær stærke og stærke i tankerne, for kun da vil du opdage, hvordan man forsegler portene og redder menneskeheden.
 
I tårnens tårn står et tredimensionalt uretårn, der står en fod høj og fyldt med marmor af fire forskellige farver, står foran dig. Tredive unworldly tentacles skubber gennem tårnens vægge i alle retninger i dette højspændingsspil, der er et kærlighedskraft-inspireret skæbne. Undgå din undersøgelse terning ruller, og du vil blive tvunget til at tegne et tentakel fra tårnet. Enhver marmor, der falder som et resultat, påvirker din karakter straks, uanset om du tilføjer det til din opdagelsesmængde, får dig magi og viden om, at mennesket ikke var meningen at have eller få vanvid; slip dog en af ​​de tre DOOM-marmor, og du kalder Cthulhu og afslutter spillet.
 
Undersøg hver forfærdelig placering i dækket, hver med sin egen unikke tærskeludfordring, for at redde verden, før heldet løber ud. Spilleren med de fleste opdagelsespunkter erklæres helt og vinder spillet. Ellers nyder de vanvittige spillere kollektivt et kort øjeblik, hvor Cthulhu stiger, ødelægger verden og spiser dem sidst ... som deres belønning.
399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,557 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: