Super Dungeon: Arena

Model/varenr.: NJD217001

Super Dungeon: Arena er en alternativ spil måde for spillere, der skal bruge med deres samling af Super Dungeon-modeller. I Arena tager to spillere hver især kontrol over et mægtigt warband bestående af en helt, en mini-boss, to gydepunkter og gydepoints tilhørende monstre. Disse warbands kæmper derefter mod hinanden i en udfordring kendt som et scenario. Hvert scenarie har sine egne unikke regler og sejrforhold, som kræver et warband at bruge sine evner og styrker på nye og kloge måder.

Super Dungeon: Arena indeholder en smukt illustreret regelbog, et indviklet detaljeret dobbeltsidet spillekort, en Arena Champion-model og mange kort, tokens og terninger for spillere at kæmpe det fra hoved til hoved. Som spillere bygger deres egne warbands fra enhver kombination af Super Dungeon-modeller eller fra en enkelt warband-boks, lover Arena at være en spændende oplevelse hver gang.

Super Dungeon introducerede verden til whimsy og charmen af ​​chibi miniature brætspil inspireret af klassiske videospil, og det fortsætter med at være førende inden for at give en sjov og lunefuld familiebrætspil oplevelse. Stærkt understøttet af snesevis af udvidelser, der giver nye helte, monstre, fangehulsbobler og gameplay muligheder, Super Dungeon: Arena vil helt sikkert være sjovt, ny udgave til lange fans og nye fans af Super Dungeon!

349,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: