Space Park

Model/varenr.: KYM0301

Rid en raket til ekstraordinære destinationer på tværs af vores galakse. Under dine rejser samler du eksotiske krystaller, der yderligere forstår hvad der er derude. Brug disse krystaller til at fuldføre efterforskning badges og vende dem ind på den mystiske Outpost 13 for at bevise dig selv som galakseens næste store rumforsker!

Space Park har et modulbaseret bord, hvor syv destinationer er tilfældigt arrangeret for at danne en cirkel mellem spillere. Under en spillerens tur vil raketter være på tre af bestyrelsens syv destinationer. Disse raketter symboliserer hvilke destinationer der er til rådighed for en spiller at rejse til. Når en spiller bevæger sig til en destination ved at udføre sin handling, bevæger denne raket til næste åbne destination med uret.

Destinationer indeholder handlinger som f.eks. At få en bestemt type krystal, at erhverve et nyt badge til at arbejde mod, vende i dine krystaller til Explorer Points eller bruge din troværdige explorer-bot Scout til at hjælpe. Spilleren med flest Explorer Points i slutningen af ​​spillet vinder.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,577
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: