Silver Dagger

Model/varenr.: BEZSLVD

Silver Dagger er det fjerde selvstændige spil i Silver-serien af Ted Alspach. Denne serie af hurtige og engagerende kortspil kommer med et hukommelses- og werewolf-twist!

I Silver Dagger finder du 14 helt nye roller og evner - hvoraf nogle af dem vil få dig til at skifte strategisk at skifte strategi under spillet, især #4 Zombie kortet! Ligesom i det virkelige liv er det ret svært at slippe af med zombier; du kan ikke lægge dem øverst på afkastbunken, og de skal være med billedsiden opad for at kunne give dem videre til den forrige spiller. Heldigvis er der også nogle virkelig hjælpsomme roller, som f.eks. Debt Collector, som trækker et point fra for hvert kort, som dine modstandere, og Halfling, som har beføjelse til at dele hele din score i to!

Som i andre Silver-spil skal du opfordre til at stemme, når du tror, at du har det mindste antal varulve, der kredser om din landsby. Dine modstandere har kun én chance mere for at redde sig selv, eller at sabotere dig!

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

179,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,375 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: