Rail Pass

Model/varenr.: MCY1903

I Rail Pass arbejder 2-6 spillere sammen for at levere så mange varer som muligt på ti minutter, hvor varer er repræsenteret af terninger og farven på terningerne angiver deres destinationsby.

Under opsætningen og inden uret starter, arrangerer spillerne varerne på række over toppen af ​​byens tavler. Den spiller, som kontrollerer denne by, kan se alt, der skal leveres, men kan kun trække varer fra højre eller venstre ende af rækken, når de læsses på togene.

Når uret starter, tager alle spillere deres handlinger samtidigt, i den rækkefølge man vil og gentager de handlinger man vil så ofte som nødvendigt. For at transportere last skal en terning først indlæses på et togstykke, som står i spillerens banegård. Intet tog kan bevæge sig uden et besætningsstift, og ingen besætning må rejse længere end til den tilstødende by. For at transportere last til fjernere byer, skal et tog stoppe og få skiftet besætningen eller udveksle last mellem tog. Mens alt dette foregår, skal spillerne undgå at tabe eller spilde terninger, når de samles op eller overleverer toget til en anden spiller. Yderligere terrænkomponenter som tunneler og broer kan placeres mellem byer og fungere som yderligere hindringer for at forhandle. Når tiden løber ud, beregnes scoren ved at gange de to laveste tællinger af terninger leveret til en by. Punkter trækkes fra for tabte terninger eller terninger, der er leveret til den forkerte by og også for besætninger, der rejste ud over deres tilstødende byer.

Med seks spillere tager hver en af ​​de seks største byer, der hver producerer varer, der leveres til de andre fem lokationer. I nogle scenarier med færre spillere kan hver spiller muligvis kontrollere flere byer.

 

Antal spillere: 2-6
I alderen: 13+
Spilletid: 5-10 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,9
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: