Museum

Model/varenr.: HGGMM02R01-ENG

Du spiller som museumsinspektør på et museum, og det er din opgave at opbygge den største og mest sammenhængende samling, som du kan i spillet ved indsamling og byttehandel med over 300 individuelle illustrationer af Vincent Dutrait og autentiske arkitektoniske fakta. Men det er ikke nogen enkel opgave!

Hver spiller i Museum har en lille samling af relikvier til at komme i gang, hvorefter de skal sende opdagelsesrejsende rundt i verden for at afdække andre. Disse relikvier har hver især en værdi, som enten er prisen for at tilføje dem til dit museum, eller hvor meget de bidrager til at tilføje andre relikvier til dit museum. "Brugte" relikvier lægges til din reserve. Du kan tage dem ud af den ved at bytte dem til et lige så stort antal genstande; dine modstandere har dog også adgang til din reserve!

I løbet af spillet skal du samle forskellige samlinger. Disse kan være fra forskellige kategorier (krig, landbrug, arkitektur osv.) eller perioder (det gamle Egypten, Rom, Aztekerne osv.). Patronkort vil give dig bonuskort for at samle bestemte samlinger. Udforskerkort giver dig mulighed for at hyre berømte arkæologer, som giver dit museum bonusser, og begivenhedskort giver dig nogle spilforandrende omstændigheder, som du skal arbejde rundt om, baseret på historiske begivenheder!

Alle disse forskellige elementer gør det til en interessant og til tider vanskelig oplevelse at sammensætte din samling! Ved spillets afslutning gives der point baseret på samlinger og deres værdi, og spilleren med flest point vinder!

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

329,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,927
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: