K2

Model/varenr.: 26616

K2 er det næsthøjeste bjerg på Jorden såvel som det andet mest dødbringende. Det er kendt som Savage Mountain, da det dræber en person for hver fire, der har nået toppen ... Og K2 har aldrig været klatret om vinteren.

 
Nu står dit hold i sin skygge, klar til at klatre for berømmelse og herlighed. Du kender farerne ved K2 alt for godt. Ekstremt vejr med hyppige og dødelige storme, udsatte, stejle, vanskelige ruter og mangel på ilt venter dig på vej til toppen. Du vil teste dine klatringskompetencer til døden, forsøge at smide det skiftende vejr og altid bekymre dig om akklimatiseringen af ​​dine 2 bjergbestigere. Der er også de andre hold klar til at tage æren for sig selv.
 
K2 er et brætspil, hvor hver spiller kontrollerer et hold med 2 bjergbestigere, forsøger at klatre op til toppen af ​​K2 og vende tilbage før de øvrige spilleres hold og før bjerget dræber dem. Hver spiller bruger et identisk kortspil. Du bruger kortene til at flytte dine klatrere på ruten afbilledet på spillekortet eller til at akklimatisere medlemmerne af dit hold.
 
Du kan også oprette et telt og vente på bedre vejr. Du bliver nødt til at vælge din vej forsigtigt, da de andre bjergbestigere kan blokere din vej og se det kommende vejr, der kan sænke din akklimatisering til 0 og dræbe dine klatrere.
 
K2 er et håndstyringsspil til 1-5 spillere, med stærk interaktion og lav luckfaktor, der varer op til 60 minutter. Temaet er meget godt repræsenteret af mekanikerne, herunder sådanne elementer som skiftende vejr, mangel på ilt og død af bjergbestigere. Resultatet er en spændende kamp for både spillere og ikke-spillere.
 
Kassen indeholder blandt andet et dobbeltsidet bord med to forskellige ruter til toppen (lettere og hårdere) og to sæt vejrfliser (til sommer og vinter).
299,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: