Grand Dog Park

Model/varenr.: CG-GDP01

Der er ikke noget mere behageligt end at tage dine hunde en tur på en solskinsdag. Du leder til Grand Dog Park, hvor kæledyr kan løbe frit, nyde frisk luft og socialisere.

Men noget er forkert! Flere og flere hunde begynder at ridse. Åh nej! En af hundene har lopper, og de andre bliver smittede. Gør noget med det samme! Saml dine hunde og bade dem i anti-loppeskampo.

I Grand Dog Park placerer du hundekort fra din hånd i en rækkefølge. Denne pakke med hunde indeholder loppe eller shampoo ikoner. Prøv at tvinge dine modstandere til ikke at kunne spille et kort, så de tager sekvensen. Shampoo reducere antallet af lopper, så vær opmærksom på at få fat i pakken på det rigtige tidspunkt. Når du er ude af heldige kort, så spørg din hund at gøre et trick ved at give ham en hundebehandler. Hver race har en særlig færdighed. På denne måde kan du stadig spille dine kort i et par omgange.
Indsamle de mindste point (lopper) for at vinde spillet.
Grand Dog Park er et samleskort spil med fire start hunde racer i kassen: Pug, St. Bernard, tysk hyrde og Dachshund. Den første udvidelse af spillet vil indeholde de næste fire racer med nye specielle færdigheder: Westie, Golden Retriever, Chihuahua og Briard hund.
119,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: