Clown Standoff

Model/varenr.: RTPA162

Circus showet gik virkelig, virkelig dårligt, og nu klovnerne bebrejder hinanden ... ved at smide tærter! Og klovnens kodeks dikterer, at den, der forbliver ren den længste, vinder argumentet.

Clown Standoff er adskilt i to faser. Fase et er en trick-taking fase med samtidig kortvalg. Hver spiller har kort 1-6, og fire gange spiller hver på et kort bundet kort er elimineret, så vinder det højeste kort. Den ene undtagelse til dette: Hvis en 1 og en 6 er begge blevet spillet, vinder 1 kortet tricket. Alle vindere holder de kort, de brugte til at vinde tricks, så de flytter til fase 2.

I fase 2 er seks "Pie Throw" kort i midten af ​​bordet: fem "Dodge" kort og et "Hit" kort. Begynder med den, der har flest kort fra fase en, så drejer spillerne sig som følger: De kan tegne et kort; eller de kan kassere et kort fra dem, de samlede i fase en for at blande alle face-up Pie Throw-kort og derefter tegne en eller de kan kassere kort svarende til antallet af spillere, der stadig er i spillet for at videregive deres tur til den næste spiller.

Hvis en spiller trækker et Dodge-kort, sker der ikke noget, og de resterende kort flyttes til den næste spiller. Hvis en spiller trækker et Hit-kort, er spilleren ude af spillet; Derefter blandes alle Pie Throw-kort igen for at danne et dæk, og spilleren med de fleste kort fra fase 1 starter en ny tur.

Den sidste stående klovn vinder!

79,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: