Camel Up (Second Edition)

Model/varenr.: PBGEG50120

I Camel Up satser op til otte spillere på fem kameler og forsøger at finde ud af, hvilke kameler der vil komme først og sidst i et ræs rundt om en pyramide. Jo tidligere du placerer din indsats, jo mere kan du vinde - hvis du gætter rigtigt, selvfølgelig. Kameler løber dog ikke pænt, men nogle gange lander de oven på en anden kamel og bliver båret mod målstregen. Hvem løber hvornår? Det afhænger alt sammen af, hvordan terningerne kommer ud af pyramidens terningshaker, som frigiver en terning ad gangen, når spillerne holder pause fra deres indsatser længe nok til at se, hvem der rent faktisk bevæger sig!

Denne 2018-udgave af Camel Up har nyt grafik, et nyt design af spillepladen, et nyt pyramidedesign, graverede terninger og nye spiltilstande, herunder skøre slyngelkameler, der starter løbet med at løbe i den modsatte retning! Du ved aldrig, hvordan et løb vil ende!

 

Antal spillere: 3-8
I alderen: 8+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

279,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,3
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: