Cacao

Model/varenr.: ZMG71580

Cacao er et flise-placeringsspil, der fordyber spillere i den eksotiske verden af ​​"Guds frugt". Som leder af din stamme skal du føre dit folk til velstand gennem dyrkning og handel af kakao - og for at gøre det skal du sætte dem i arbejde på den bedst mulige måde.

I spillet har hver spiller et individuelt dæk med firkantede arbejderfliser, hvor antallet af arbejdere på hver side af flisen varierer fra flise til flise. Legepladsen starter med kun et par junglefliser i spil: et kakaofelt og et lille marked; to junglefliser er lagt med forsiden opad, og de resterende jungelfliser stablet som en trækhøjde.

Efter en spillers tur placerer hun en af ​​sine arbejderfliser på tavlen ved siden af ​​en eller flere junglefliser, der allerede er i spil, og derefter (hvis to arbejderfliser er ved siden af ​​et tomt rum) tilføjer en af ​​junglefliserne til spilleområdet i dette rum. Hendes arbejdere får derefter travlt med at leverer resultaterne af deres indsats: Hvis du placerede arbejdere ved siden af ​​et kakaofelt, modtager du en eller to kakaomarkører pr. arbejder; hvis de er ved siden af ​​et marked, kan du vælge at sælge en kakaomarkering pr. arbejder til den anførte pris; de henter vand ved siden af ​​en brønd; hvis der står ved siden af ​​et tempel står og ser godt ud indtil slutningen af ​​spillet; og så videre. Derefter genopfylder hun sin hånd fra sit personlige dæk til tre arbejderfliser.

Når alle spillere har brugt alle deres arbejderfliser, slutter spillet. Spillere scorer (eller mister) point baseret på deres vandforsyning, og hvert tempel belønner de spillere, der sendte flest arbejdere til det. I sidste ende vinder den, der har samlet mest guld.

Komponenter:
44 arbejderfliser
4 trævandbærere
4 landsbykort
28 junglefliser
20 træ-kakaofrugter
12 solsten
48 guldmønter
Regler og spillerassistenter

Antal spillere: 2-4
I alderen: 8+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

299,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,833
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: