Biblios

Model/varenr.: 51028

 Tema

Som en abbed af en middelalderlig kloster, du konkurrere med andre abbeder at samle den største bibliotek af hellige bøger. For at gøre dette, skal du have både arbejderne og ressourcer til at køre en velfungerende scriptorium. At erhverve arbejdere og ressourcer, du bruger et begrænset udbud af doneret guld. Derudover skal du være på god fod med den kraftfulde biskop, der kan hjælpe dig i din søgen.
 
 
Spil Play Oversigt
Formålet med spillet er at score flest sejr punkter, som du optjener ved at besidde det højeste kort værdier i et eller flere af de 5 fem generelle korttyper (jakkesæt): Pigmenter (blå), Monks (brun), Forbidden Tomes ( rød), hellige bøger (grøn), Manuskripter (orange). I løbet af spillet, vil du indsamle kort i de forskellige dragter; hvoraf nogle du vil holde, og andre, som du vil bruge til at købe andre kort. De sejr point værdier for hver kulør begynder ved 3 point pr kulør, men værdierne ændres under spillet (som beskrevet nedenfor) ved brug af "kirkens kort." Der er også guld-kort, der giver dig mulighed for at købe kort af dit valg, hvis du byde højere end dine modstandere i auktionerne. Således ved slutningen af ​​spillet, du håber at holde kortene af de mest værdifulde jakkesæt.
 
Selve spillet er opdelt i to hovedfaser: den "gave fase" og "auktionen fase." Under gave fase, spillerne skiftes vælge kort. På din tur, du tager 1 kort ad gangen og skal beslutte enten at holde det for dig selv, give det til den "fælles område" (for de andre spillere at vælge imellem), eller sætte det i auktionen bunke til senere. Vanskeligheden (og spænding) for at tage en tur er, at du skal beslutte, hvad de skal gøre med hvert kort, før man ser på det næste kort. Da du vil være i stand til at holde kun 1 af kortene for dig selv, er du ofte ført til "trykke på dit held" på jagt efter et bedre kort. Den "gave fase" fortsætter indtil alle spillere har taget flere sving og kortene er opbrugt.
 
Ved starten af ​​anden fase, dvs. den "auktion fase" hver spiller får en hånd med 12 + kort (afhængigt af antallet af spillere) og der vil være en stak kort, der skal bortauktioneres. Kortene bortauktioneres en ad gangen. Hvis et kort bliver bortauktioneret, der ikke er en guld-kort, spillerne bud efter den ved hjælp af deres guld-kort, et par af som de forhåbentlig indsamlet i gave fase. Hvis et guldkort kommer på auktion, spillere byde et vist antal kort til at forsøge at vinde guld. Her spillere opgive nogle af deres mindre værdifulde ressourcer i et forsøg på at få guld med håb om at bruge guld til at købe mere værdifulde ressourcer. Selvfølgelig vil værdierne af ressourcerne ændres i løbet af spillet ved brug af "kirke-kort", som spillerne kan komme i enten gave eller auktion fase. Spillere er ikke tilladt at holde kirke kort, men skal bruge dem straks til at ændre værdierne af de dragter. Dette sikrer, at spillere skal gøre forudsigelser, som passer de tror, ​​de vil vinde eller tabe.
 
Når alle kort i auktionen stakken er blevet bortauktioneret, afslører spillerne deres kort. I hver af de 5 dragter, spillere tilføje op numrene på deres kort. Vinderen i hver kulør tager "værdien die", som anvendes i spillet til at holde styr på de værdier dragten.
 
Biblios Funktioner:
 
• Bedømmelse 7,16 med 2600 + stemmer på BoardGameGeek (i Top 200 for Strategi Spil)
• "tempofyldt og engagerende, enkel og diskret" - Bruno Faidutti
• Splendid kunstværker af David Palumbo
• Deluxe-æske med magnetisk tætning
 
Biblios Indhold:
 
- 1 kategori niveau bord
 
- 5 særlige seks-sidede terninger
 
- 87 kort
- 1 regelsæt
179,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser
13/08/2019

Har kun spillet det få gange. Det bliver bedre og bedre og ender nok på 5 stjerner efter lidt flere spil. Det er lynhurtigt at sætte op og komme i gang hvilket er vigtigt for os. Auktionsdelen fungerer rigtig godt, også for to spillere. Vi vil helt sikkert ofte tage dette spil med hvis vi skal spille med nogle none-gamers, eller bare har brug for noget hurtigt og let. Godt spil!

Tilføj anmeldelse: