Asteroyds

Model/varenr.: AT-B-RIOA35

Brætspillet Asteroyds er et racing- og forprogram-spil, der ligner RoboRally, men med markante forskelle som skiller det ud som sit eget design.

Hver spiller tager rollen som en berømt Shuttle Racer Pilot, og de er blevet trukket til en dødbringende begivenhed, der er påtaget af en megarig iværksætter, der for nylig har købt Ujitos-systemet.

Formålet i det brætspil er at navigere i det meget farlige asteroide felt og passere gennem fire porte. Det, der adskiller spillet fra andre spil i dette design, er at næsten alt i racezonen kan flytte position, så spillerne er nødt til at planlægge med det i tankerne.

Hver runde begynder med slå tre terninger; rød, hvid og blå. Disse vedrører de farvede asteroider med den matchende farve, og hver sten har et sæt numre fra 1-6 trykt på dem. Dette giver hver pilot de oplysninger, de har brug for for at vide, hvor hvert objekt sandsynligvis vil flytte til (værdien rullet for hver terning bestemmer, hvilken retning objektet bevæger sig i) ved hjælp af det hexbaserede kort.

Kunsten er, at nogle objekter flytter et forskelligt antal rum, og objekter reagerer forskelligt, når kollisioner opstår, og derfor kan en spillers bedste lagt planer muligvis ikke panorere på grund af fejl.

Mistakes introducerer det andet unikke aspekt af Asteroyds. Spillerne får kun en given mængde tid til at udarbejde deres bedste flyvevej og derefter planlægge deres træk på deres planlægningsbræt. Et minut anbefales og 30 sekunder for eksperter. Denne realtidsspænding i planlægningen er anspændt og hjælper spillet med at holde sig til en god spillelængde.

Asteroyds tilbyder også fremskyndede regler såsom skydning, særlige pilotstyrker og forskellige spiltilstande såsom; Skydning, mål og droner. Nogle af disse giver mulighed for holdspil.

 

Antal spillere: 2-6
I alderen: 10+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,518
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: