Around the World in 80 Days

Model/varenr.: 51340

2. oktober 1872 hævder Phileas Fogg, at det er muligt at rejse rundt i verden på 80 dage. En herre fra Reform Club har lagt en indsats på at han vil mislykkedes, da han ikke tror, ​​at denne excentriker nogensinde kunne lykkedes med det. Imidlertid er den mest bekymrende del af denne historie, det underlige sammenfald mellem Phileas Foggs afrejse, ledsaget af hans loyale håndmand Passepartout, og tyveriet på 50.000 pund fra Bank of England.

Vinderen af brætspillet Around the World in 80 Days er den første dame eller herre, som vender tilbage til London. Men da du forlod den britiske hovedstad, var du mistænkt for at stjæle fra Hendes Majestæts bank, derfor bliver du nødt til at vende tilbage til London uden nogle rygte kort og 10 £ eller mindre på dig for at bevise din uskyld i verdens øjne. Spillere vil hurtigt opdage, at hvis de bevæger sig for hurtigt, vil de dræne deres tegnebog lige så hurtigt. For at vinde dette brætspil bliver du nødt til at skifte mellem forsigtige og ambitiøse fremskridt. Og desuden vente på det rigtige øjeblik at vende tilbage til London.

Brætspillet Around the World in 80 Days er en smuk og moderne genimplementering af den første nogensinde Spiel des Jahres-vinder (den mest prestigefyldte Game of the Year Award i 1979), tematisk revideret om den tidløse og elskede roman med samme navn af Jules Verne.

 

Spillere: 2-6

Alder: 10+

Tid: 45-60 min

Sprog: Engelsk

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,264 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: