Aquaretto

Model/varenr.: 03081

I brætspillet Aquaretto administrerer spillerne planlægningen og udvælgelsen af ​​dyr til deres zoologiske have med vand-tema, i håb om at få de mest sejrspoint. Spillerne kan udvide størrelsen på deres vandland, og sejrpoint kan optjenes på flere måder. Den mest almindelige måde er at samle et stort antal dyr til din park i en række forskellige arter.

Kernen i brætspillet er beslutningen om at vælge et andet tilfældigt dyr fra en pose for at føje til en af ​​transportvogne eller tage en lastbil i spil. At tage en lastbil kræver, at en spiller føjer dyrene på deres valgte lastbil til deres vandpark.

Ulempen er, at dyr har brug for plads og at forskellige arter derfor ikke kan placeres ved siden af ​​hinanden, der skal være en adskillelse. Dette fører derefter tilbage til, hvordan spillerne beslutter at placere dyr på lastbilerne, når de bliver transporteret. En spiller har ikke råd til at skabe en lastbil, hvor en spiller får alle de dyr, deres park har brug for. Så målet er at placere dyr på en sådan måde, at man får noget, man ønsker sig, uden for mange ulemper.

Aquaretto er en fætter til Zooloretto, så der er andre søde faktorer, såsom at lade dyr opdrætte, hvis en mand og en kvinde af en art erhverves, hvilket gør det muligt at placere en baby. Der er også møntindstillinger, der giver en spiller mulighed for at gøre en række forskellige ting.

Aquaretto kan spilles som et selvstændigt spil eller bruges sammen med Zooloretto..

Det skal bemærkes, at Aquaretto er en lidt mere involveret oplevelse end Zooloretto, med nogle mere involverede muligheder, såsom at score bonusser for at anskaffe arbejdere, der interagerer med hvor mange fiskesymboler en spiller har i deres vandland.

 

Spillere: 2-5

Alder: 10+

Tid: 45 min

Sprog: Engelsk

219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,23 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: