A Tale of Pirates

Model/varenr.: CC8055

Sæt din kaptajns hat på og naviger på 3D-piratskibet ved hjælp af sandtimere i dette unikke samarbejdsspil i realtid.

Som medlem af et eventyrligt piratbesætning er dit mål at blive kronet Admiral of the Black, det mest frygtede piratskib i Caribien. For at få denne titel skal du udfylde farlige scenarier inden for den kortest mulige tidsramme. Det mest innovative element i spillet er, at spilleren bruger deres egen sand-timer på 30 sekunder, som en karakter der skal placeres på skibet til at udføre de pågældende handlinger. Hver gang en spiller placerer sin egen sandtimer, skal de vente på, at sandet løber ud for at kunne udføre den nødvendige handling. Hvert hul i skibet repræsenterer et område, hvor du kan udføre en bestemt handling: dreje skibet, indlæse kanoner, skyde fjendens skibe, reparere skader osv. ...

A Tale of Pirates (tidligere annonceret som Admiral of the Black) har ti forskellige scenarier, der spænder fra almindelige pirataktiviteter som at kigge og skyde, til kraken-jagt, fængselspauser, skattejagt og meget mere. En app til en smartphone eller tablet vil styre spillerne langs missionerne, hjælpe med scenariedata, tilfældige begivenheder, flere muligheder, opgraderinger og gemmer spillene til senere sessioner. Det fungerer også som en timer for den individuelle runde, da det typiske scenarie varer 2-3 runder, hver fem minutter lang.

Spillerne skal reagere på begivenheder og manøvrere skibet for at bekæmpe fjendens pistolbåde, fange rige handelsskibe og undgå andre forhindringer. De skal kommunikere for at blive enige og organisere ting at gøre, men de skal være hurtige, fordi tiden altid tikker.

Brætspillet A Tale of Pirates har enkle regler, men det er spændende og involverende, med store interaktioner mellem spillere. I modsætning til nogle andre coop-spil i realtid, er stresset stadig til stede, men er ikke dominerende i dette brætspil. De tredive sekunders forsinkelser, udover de periodiske runder, giver dig altid mulighed for at få vejret!

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 8+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,597
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: