A Little Wordy

Model/varenr.: EKWORDCORE

Fra de prisvindende og bedst sælgende skabere af Exploding Kittens og Throw Throw Burrito, A Little Wordy et nyt og latterligt smart bud på genren af tile-baserede un-scrambling ordspil.

Sådan fungerer det: I får hver en bunke bogstaver. Byt rundt på jeres bogstaver, indtil I finder et ord. Vær snu og vælg et ord, som din modstander ikke let kan gætte.

Skriv det ned og hold det hemmeligt. Bland dine brikker og giv dem videre til din modstander. Målet er at undersøge din modstanders brikker og forsøge at regne hans ord ud. Du gør dette med Clue Cards. Disse fortæller dig ting som: hvad er det første bogstav, hvor langt er ordet, eller hvad rimer det på? Du vinder ved at bruge så få af disse clue-kort som muligt til at finde ud af, hvilket ord din modstander har skrevet ned.

Det er gennemtænkt, strategisk, hvert spil er forskelligt og skabt specielt til to spillere. Det er ikke et spil om at have det mægtigste ordforråd - det er et spil om at træffe kloge valg.

Det længste, mest komplicerede ord er ikke altid det bedste valg. Nogle gange er det bedre at vælge et mindre, almindeligt ord, fordi din fancy pants modstander vil tænke for meget over tingene og skyde lige forbi det. Det kan være både morsomt og (dejligt) irriterende at forsøge at regne modstanderens hemmelige ord ud.

Antal spillere: 2
I alderen: 10+
Spilletid: 15 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,45 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: