7 Wonders Duel, DK

Model/varenr.: REP7DUNOR

På mange måder ligner brætspillet 7 Wonders: Duel, sin forgænger 7 Wonders, da spillerne over tre tidsaldre erhverver sig kort, som giver ressourcer, fremmer deres militære eller videnskabelige udvikling for at udvikle deres civilisation og bygge Wonders.

Hvad er anderledes ved 7 Wonders: Duel er, at dette brætspil er for kun to spillere. De trækker kort fra en række af kort, hvor nogle ligger med billedsiden opad og andre med billedsiden nedad. En spiller må kun tage et kort, hvis det ikke er dækket til af andre, så timing er vigtig. Ekstra handlinger der giver dig mulighed for at tage et ekstra kort spiller også ind. Som i det originale spil kan hvert kort, du får, enten bygges, kasseres for tre mønter eller bruges til at konstruere et Wonder.

Hver spiller starter med fire Wonder-kort, og opbygningen af ​​et Wonder giver dets ejer en særlig evne. Der kan dog kun blive bygget 7 Wonders, så en spiller ender med at komme til kort.

Spillere kan til enhver tid købe ressourcer fra banken, eller få kort i løbet af spillet, der giver dem ressourcer til fremtidig opbygning. Når du erhverver ressourcer, øges omkostningerne for dem for din modstander, hvilket repræsenterer din dominans på dette område.

En spiller kan vinde 7 Wonders: Duel på en af ​​tre måder. Hver gang du får et militærkort, fremfører du den militære markør mod din modstanders hovedstad, hvilket giver dig en bonus på bestemte positioner. Hvis du når modstanderens kapital, vinder du spillet straks. Tilsvarende, hvis du erhverver dig alle seks forskellige videnskabelige symboler, opnår du videnskabelig dominans og vinder med det samme. Hvis ingen af ​​disse situationer opstår, vinder spilleren med flest point i slutningen af ​​spillet.

 

Antal spillere: 2
I alderen: 10+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Dansk

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,702
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: