12 Days

Model/varenr.: CLP112

12 days tager den velkendte sang "Twelve Days of Christmas" og vrider den til et hurtigt kortspil. Over tolv runder prøver spillerne at give upopulære kort væk, mens de holder kort, der er stærke nok til at vinde. Samtidigt holder de omhyggeligt øje med eventuelle bonusser i slutningen af ​​spillet.

Decket består af 80 kort: en agerhøne i et pæretræ, to turtelduer og op til tolv trommeslagere. Derudover er der et kort af Mr. og Mrs. Claus. Bland kortene og giv hver spiller tolv kort. Hver runde er der et nyt kort man kan få fat i, hvor kortene rangeres fra 1 til 12 og som er 1-12 point værd.

I en spillerunde gør en spiller følgende:

Giver en gave til spilleren til venstre
Åbner gaver og forsøger at vinde dagen med den bedste gave
Køber en ny gave til hans hånd
Helt specifikt giver alle spillere samtidigt et gavekort til deres venstre nabo. Så vælger alle et gavekort i hånden og afslører dem samtidigt. Den med det laveste gavekort, vinder den runde. I tilfælde af uafgjort, hvor Mr. og Mrs. Claus tællende som nul, vinder det næstlaveste kort. Hver spiller trækker derefter et kort for at bringe deres hånd tilbage til tolv kort.

Efter tolv runder scorer spillere point for hvert kort, de har samlet. Derudover scorer den, der har flest gavekort for hver rang, lige så mange point som denne rang er værd. I tilfælde af en uafgjort her, scorer begge spillere points. Den, der har flest point, vinder.

 

Spillere: 3-5

Alder: 8+

Tid: 5-15 min

Sprog: Engelsk

103,55 DKK
109,00 DKK
Du sparer: 5,45 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,215
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: