Triumvirate of Ynnead

Model/varenr.: GW46-27

Selvom den valgte af Ynnead er ekstremt farlige i deres egen ret, når de samler deres styrke som en de har magt til at ændre galaksens skæbne. Skridtede majestætisk på forsiden kommer Yvraine, ypperstepræstinde af Whispering Gud; ved hendes side er Visarch; og svævende over som en makaber engel er Yncarne. Selv om disse tre er omgivet af en luft af morbid magt, de repræsenterer Aeldaris største håb for en dramatisk genfødsel.


Denne boks indeholder triumvirat af Ynnead, 3 miniaturer der kan bruges til at stille med den eponyme formation fra The Gathering Storm: Brud på Biel-Tan. Det omfatter:


Den Yncarne, Avatar af Ynnead, omkranset i en brølende psykisk orkan, styrkende ånderne i Aeldari omkring dem, er Yncarne kommer bevæbnet med Vilith-Zhar, Sværd Souls som kan tage mange former - denne miniature inkluderer et sværd og et par af dolke;


Yvraine, Emissary af Ynnead, klædt i stil med den gamle Aeldari og ledsaget af en psykisk velkendt kendt som en gyrinx, bærer hun Cronesword Kha-vir, Sværd Sorrows;


Den Visarch, Sword of Ynnead, Yvraine har valgt mester, klædt i barok rustning af den antikke Bel-Anshoc stil, han kanaliserer de fortabte sjæle, han har akkumuleret at blive en stadig mere dødbringende modstander. Han er bevæbnet med Asu-var, Sword of Silent Screams.


Leveres med 3 Citadel 32mm Runde baser, 1 Citadel 40mm Runde bund og 1 Citadel 105x70mm Oval base.

436,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: