Ironbreakers / Irondrakes

Model/varenr.: GW84-10

I en labyrint af tunneler står Ironbreakers vagt. Beskyttere af alt hvad der er helligt, Ironbreakers kæmper utrætteligt for at forhindre ødelæggelse af deres hjem. De er usårlige, uforsonlige og ubevægelig .

Dette sæt indeholder 10 stout plast Ironbreakers i rune-ristede gromril rustning. Hver kan udstyres med en hånd våben og skjold . Der er mulighed for at bygge Ironbreakers kommando: En Ironbeard med et udvalg af hoveder, drakefire pistoler og en cinderblast bombe. En musiker med tromme, og en fanebærer med en skulpturelle banner i form af en gammel bog.

Du kan vælge at samle dette kit som 10 plast tungt pansrede Irondrakes med drakeguns . Der er mulighed for at bygge Irondrakes kommando: En Ironwarden med et valg af 3 våben muligheder: en trollhammer torpedo , en bandage af drakefire pistoler eller cinderblast bomber. En musiker med rune - udvirket horn, der er også en drakegun . En fanebærer bærer enheden banner - en omfattende skjold flankeret med drager og bærer Rune af ovnen - på ryggen.

Denne plastik kit indeholder 85 dele og kan bruges til at samle enten Ironbreakers eller Irondrakes . Sættet leveres umalet og skal samles.

291,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: