Vampire: The Masquerade - Rivals Expandable Card Game

Model/varenr.: RGS2171

Når solen går ned, vågner de udøde op. For at slukke deres sult lever de af de uvidende dødelige. Lige for næsen af os støder Kindred mod deres rivaler, mens de kæmper om kontrollen over byen San Francisco og den eftertragtede titel som prins.

Vampire: The Masquerade - Rivals er et udvideligt kortspil for 2-4 spillere baseret på det populære rollespil, der foregår i the World of Darkness. Hver spiller påtager sig ledelsen af en gruppe vampyrer og bruger dem til at fremme deres dagsordener, gøre krav på titler, rekruttere nye vampyrer og udføre andre opgaver, muligvis risikerer de konfrontationer ved at gå på gaden!

Gennemfør din dagsorden eller eliminer din rival og kræv din retmæssige plads som magthaver over byen!

Dette Core Set indeholder fire komplette kampklare vampyrdæk med forskellige klaner: Toreador, Ventrue, Brujah og Malkavian - alt hvad op til fire spillere har brug for for at starte deres egne planer for dominans. Som et udvideligt kortspil udgives der jævnligt nye vampyrer, klaner og strategier, så du kan dykke dybere ned i the World of Darkness.

Antal spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 30-70 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 6 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: