Tanto Cuore: Expanding the House

Model/varenr.: JPG002

Dette er både et selvstændigt spil og den første udvidelse til Tanto Cuore, der bringer et have-tema til verdenen af maid-samling med byggekort som "Garden", "Lily Garden" og "Leaving".

Dette er et japansk deck-building kortspil, som har mekanikker, der minder om Dominion.

Hver spiller spiller som herre af et palæ og hyrer tjenestepiger (maids) til at fylde sit hus for at blive kongen af Maids! Slutmålet er simpelt nok, den spiller, der har flest sejrspoint ved spillets afslutning, vinder! Spillerne opnår sejrspoint ved at ansætte en række maids og "Love"-kort, der giver mulighed for forskellige strategier. Du kan endda ansætte private tjenestepiger, der bliver hængende for at bruge deres særlige kræfter hver gang pr. tur! Nogle giver dig en bonus eller påvirker dine modstandere på en negativ måde. Men pas på, dine modstandere kan gøre dine maids syge eller give dem dårlige vaner, hvilket påvirker dine tjenestepiger på en negativ måde og mindsker dine sejrspoint!

Spillets kunst er i japansk anime-stil og bruger temaet om Maids, som ofte ses i anime! Alle kortene, skillepladerne og manualen passer ind i en let transportable æske, så du nemt kan tage spillet med dig, hvor du vil.

Tanto Cuore: Expanding the House indeholder 280 kort med illustrationer fra 27 kunstnere.

Antal Spillere: 2-4
Alder: 12+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 6 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

 

369,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,75 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: