Dominion: Allies - PRE-ORDER

Model/varenr.: RIO612

Dette produkt forventes at udkomme til januar 2022.

Dette er den 14. udvidelse til Dominion. Den indeholder 400 kort med 31 nye Kingdom kortbunker. Der er allierede, der vil gøre dig tjenester, og opdelte bunker, som du kan rotere.

Der er fest! Folk danser i gaderne og rider på heste gennem dansehallerne. Du har endelig dannet en alliance med barbarerne mod nord. I stedet for at gaderne løber røde af blod, vil de løbe, ja, den sædvanlige farve, lad os ikke fokusere på hvilken farve gaderne løber. Pointen er, at der er fred. Selvfølgelig var forhandlingerne vanskelige. Barbarerne er ubehøvlede; de har ingen fem-sekunders-regel og stikker den forkerte finger ud, når de drikker te. Der er dog også fordele. De har givet dig kranier til at drikke mjød af og krydderier til at slippe af med eftersmagen fra kraniet. Og du har givet dem ting til gengæld: gafler, spejle, bukser. Det er godt for alle. Og med denne traktat ude af verden kan du komme i gang med at arbejde på dine andre naboer. Snart vil alle de allierede være dine.

"Dominion": Allies" er en udvidelse og kan ikke spilles alene; for at spille med den skal du bruge de grundlæggende kort og regelbogen (Dominion grundsættet leverer begge dele). Dominion: Allies kan også kombineres med alle andre Dominion-udvidelser, du har.

259,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: