DC Comics Deck Building Game - Batman Ninja

Model/varenr.: CZE27756

Baseret på den animerede film Batman Ninja, finder denne udvidelse til DC DeckBuilding Game sted i det feudale Japan og lader spillerne blive Batman, Catwoman, Robin, Red Robin, Red Hood og Nightwing.
Super-Villains (The Joker, The Penguin, Poison Ivy, Deathstroke og TwoFace) er daimyos, der kæmper indefra gigantiske slotte, som kan komme til live. Når den femte af slottene er blevet besejret, smelter de fem slotte sammen og præsenterer heltene for én sidste titanisk udfordring. Super-Villains kortbagsiden udgør hver en del af det gigantiske fusionerede slot med Jokers hoved øverst.
Hver Super-Villain kort har farver på sine fire sider, der matcher de prominente korttyper: Hero, Villain, Super Power og Equipment. Under din tur, hvis der er et kort, der matcher en af ​​disse typer i opstillingen, skal du tage kortet og placere det ved siden af ​​den tilsvarende side af super-skurken. Når du besejrer en super skurk, i stedet for at placere det i dit dæk, tjener du hvert kort, der er knyttet til det.
Det nye keyword "Ninjutsu" giver Super Heroes tiltrængt hjælp når de går op imod den frygtelige styrke af de kombinerede super-skurkes super slot!

Indholdet i denne pakke kan ikke spilles for sig selv! En kopi af et af de mange kompatible DC Deck Building Game-spil er nødvendige for at bruge indholdet heri.

109,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,091 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: