Deathwatch

Model/varenr.: FFG-DW01

 

 
Velkommen til fronten !

Deathwatch er en rollespil, hvor du tager rollen som et medlem af Adeptus Astartes - de troende, bio-manipuleret super-soldater også kendt som Space Marines.
Efter mange års eksemplarisk service inden for dit eget kapitel, har du været fremhævet og udvalgt til at deltage i en af de mest unikke og specialiserede kollektiver af Space Marines - The Deathwatch.

Kun de mest usædvanlige kandidater fra kamp styrkerne Adeptus Astartes inviteres til at deltage i det mystiske Deathwatch, at påtage en ny ed at beskytte The Imperium fra de mørkeste af trusler.
Du vil nu blive kaldt i tjeneste for at jage og ødelægge fjendtlige xenos kræfter, til at søge ud og knuse roden af kætteri og oprør, og til stadighed kæmpe mod The Foul daemon menace, der kravler frem sultent fra den hinsides Warp.
Du er i forgrunden af menneskehedens krig for overlevelse mod et yderst fjendtlig univers.

I århundreder har Deathwatch fastholdt deres tavse vagt over the ancient ruins of the Reach, men nu du befinder dig på fronten af et grand Imperial korstog, der er blevet iværksat for at genvinde denne store region af rummet fra mørket og kætteri.

Skæbnen for milliarder ligger i dine hænder!
395,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: