Myphitic Blight-hauler - Easy To Build

Model/varenr.: GW43-56

Myphitic Blight-hauler er en let Daemon-engine, der supplerer Death Guard med tung ildkraft, hvor det er nødvendigt. Den ligner en Bloat-drone, der har fået fjernet sine turbiner, denne mærkelige maskines tunge våben er monteret hvor de ville være, og dets rustende pansrede plader kan absorbere imponerende mængder skade - ligesom dets opsvulmede, udsatte køddele kan klare utrolige mængder trauma.

Designet til at være så let som muligt at samle for nye hobbyister, mens det er tilstrækkeligt detaljeret til den hårdeste veteran at sætte pris på, er dette sæt: en nem at bygge Death Guard Myphitic Blight-hauler. Push-fit, ingen lim kræves, det er utrolig let at sammensætte og kommer på en for-farvet grøn plastik ramme.

Myphitic Blight-hauler'en er en ubehagelig kombination af maskine og blegt kød. Fra forsiden ligner det et groteskt pansret køretøj med en buet rustning med symbolet af Nurgle og 2 store dækkede spor. Hvor den mest adskiller sig fra et almindeligt anfaldskøretøj, er ved den spidstandede mund i bunden. Fra bagsiden fortsætter rædslen - et tredje spor er synligt sammen med en masse løst-flagrende kød, bundet ind i maskinen med stropper og metal. Myphitic Blight-hauler'en er bevæbnet med en multi-melta og missile launcher, som er monteret på begge sider af armeringen.

Dette plastik kit leveres som 13 komponenter, og leveres med en Citadel 80 mm rund base. Regler for denne miniature er inkluderet i boksen.

145,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,108
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: