Easy To Build Death Guard Poxwalkers

Model/varenr.: GW43-41

Poxwalkers strømmer over slagmarken i stinkende horder og indfanger deres fjender i et rådnende tidevand af gribende hænder, gnavende tænder og vridende tentakler. De er de forbandede ofre for Nurgle's peste, omdannet til levende våben af ​​de grusomme mestre i the Death Guard.

Disse er designet til at være så let som muligt at samle for nye hobbyister og samtidig være detaljerede nok til, at den hårdeste veteran kan værdsætte modellerne. Dette er et sæt af 6 Easy To Build Death Guard Poxwalkers. Med push-fit uden lim, er disse er utroligt ligetil at sammensætte og kommer på forfarvede grønne plastisk sprues.

I dette sæt finder du 6 Poxwalkers. Hver af dem er unikt ubehagelige, bevæbnet med hurtigt improviserede nærkampsvåben - stumpe genstande er prominente. med hammere, kæder, planker af træ og metalrør med søm repræsenteret. Poxwalkers selv er forfærdelige, deres blege ansigter snoet til snerrende grimaser, mutationer, vabler og sår, der dækker deres tynde lemmer. 

Dette plastsæt leveres med 11 komponenter og leveres med 6 25 mm runde slidsede baser. Regler for disse miniaturer er inkluderet i boksen.

98,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,061
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: