High Gladiatrix

Model/varenr.: GW85-33

En High Gladiatrix er en levende kanal for Khaines vrede. Disse kampens koryfæer går i spidsen for deres søstres fremrykning og rider på den bølge af fanatisme, der spreder sig gennem en krigsmenighed, og kanaliserer den i grusomme, morderiske handlinger. Gladiatrix' hver eneste bevægelse er en lovsang til den blodige Gud, og hvert eneste drab er lige dele henrettelse og performancekunst, beregnet til et skrigende publikum - og skrigende fjender.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en High Gladiatrix, en pit-fighting Hero til Daughters of Khaine-hære. Denne elegante og skræmmende figur snor sin piggepisk rundt om sig selv og leveres med et valg af to hoveder - et med maske i stil med Sisters of Slaughter og et uden hjelm. Hun kan også bygges med en af to gladiatrix-klinger - enten en buet dolk eller et dobbeltbladet spyd - hvilket giver mulighed for masser af variation i dine morderiske aelves. I kamp er High Gladiatrix en kraftfuld kæmper, der opsøger fjendtlige helte for at halshugge dem med et enkelt slag og inspirerer krigere til at slå endnu hårdere til.

Dette sæt består af plastik 10 komponenter, og leveres med en Citadel 32mm Round Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

209,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,232 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: