Dark Angels Primaris Intercessors

Model/varenr.: GW44-72

En stærk kerne af pålidelige og tilpasningsfulde krigere, der kan lægge ild ned, mens man fremmer eller holder ned terræn, er en uvurderlig hjælp til enhver taktiker. I tilfælde af strejkstyrker understøttet af Primaris kampbrødre, er denne rolle opfyldt af Intercessor Squads. I stand til at udjævne overlappende ildkraftskampe udgør disse squads ofte den fleksible kampkerne af nystiftede Primaris-kapitler - selvfølgelig har mange etablerede kapitler ivrigt udnyttet deres evner og markeret dem sammen med Tactical Squads.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle et sæt af 10 Primaris Intercessors. Iført Mk X Tacticus rustning for at udnytte sin beskyttelse og mobilitet, viser de sig at være pålidelige og tilpasningsfulde krigere, hver bevæbnet med boltgeværer. Deres bolte rifler kan være 1 ud af 3 varianter - standard bolt riffel med sickle magazine, auto bolt riffel med overlader og kassemagasin, eller stalker bolt riffel med længere rækkevidde syn og lige magasin. Der er 16 højre skulderpuder dekoreret med intercessorernes ikonografi - nok til at dække hver af de forskellige arme, herunder 2 med et åbent radiopanel, 2 gesturing for deres hold at stoppe, 2 holdkampknive og 2 skydeboltpistoler . Der er i alt 36 forskellige hoveder til rådighed i dette kit, der dækker hjelmede og bare muligheder.

 
Modellerne kan monteres som enten en 10-mand-gruppe, en gruppe af 9 Intercessors med en Sergeant eller 2 separate 5-manders squads, hver med en Sergeant. Sergeantene har unikke hoveder med en hjelm fastlåst til deres bælte og unikke vippeplader for at hjælpe dem med at skille sig ud.

 
Reflektere deres slagmarken alsidighed, Intercessors kommer med masser af ekstra detaljer, der skal føjes til deres rustning - 12 pistol holsters (2 tomme, for forbrugerne rent faktisk bærer dem), 10 ammunition og granatposer, 6 kampknivskål (4 tomme) 4 enkeltgranatposer og 4 bolt pistol ammunitionsposer.

De opgraderes til at repræsentere Dark Angels med de 2 medfølgende 21-komponent opgraderingsrammer. Dette er et udvalg af 18 skulderpuder, 6 hoveder, 4 arme (2 holdkædeord), 12 relikvier og 2 vippeplader, der er specielt designet til at tilføje Dark Angels iconography til Primaris Space Marines.

  Dette er et 308-komponent plastikpakke (inklusive opgraderinger), og leveres med 10 Citadel 32mm Round baser og et Dark Angels Transfer Sheet.

342,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: