Herald of Tzeentch on Burning Chariot

Model/varenr.: GW97-20

Med en manisk latter, og flammer bag sig, en Herald of Tzeentch suser hen over himlen og bringer brand. Mens Heralden fremkalder ildstorme der omfavner fjenden, søger den levende vogn at brænde alt på sin vej. Enhver, der nærmer sig den hurtige vogn, må stå over for snappende bid, fra de Screamers der er spændt for, og slag fra Heraldens Staff of Change.

Dette plastiksæt indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Herald of Tzeentch på Burning Chariot. Ledsaget af 3 Blue Horrors, bliver denne model trukket i kamp af 2 Screamers of Tzeentch. Heralden har en Staff og Change, er dækket af warpfire og messer inkantationer fra en detaljeret tome. Samt dette kan du samle en Exalted Flamer af Tzeentch til fods.

Sættet består af 49 komponenter og leveres med en Citadel 120x92mm Oval base, med en Citadel 75x41mm Oval base til Exalted Flamer (samt 3 Citadel 25 mm Runde baser til Blue Horrors).

Dette sæt kan alternativt bruges til at samle en Burning Chariot of Tzeentch, med en Herald of Tzeentch til fods og leveres med en Citadel 32mm Round Base til dette formål.

245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,207 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: