Seekers of Slaanesh

Model/varenr.: GW97-16

Seekers af Slaanesh er spejdere for de dæmoniske horder, Daemonettes rider hurtige og dødbringende Steeds. Seekers kan dække store afstande ved utrolige hastigheder, de er en fremragende flankerende kraft i stand til behændigt at udmanøvrere næsten enhver fjende.
De Steeds er smidige, foruroligende skabninger med muskuløse lemmer og lange, frygteligt giftige tunger - det siges et enkelt kærtegn fra en Steed tunge er nok til at drive en mand ind i en dødsens ekstase. Daemonettes er ikke mindre dødbringende, med dødbringende kløer til at hugge og skære i deres fjender.

Dette sæt indeholder fem flere dele plastic Seekers af Slaanesh. Denne 59-delt sæt indeholder ti forskellige Daemonette hoveder, to forskellige Slaanesh ikoner og et væld af andre valgfrie komponenter. Også inkluderet er alle brikkerne er nødvendige for at samle en mester, musiker og bannerfører. Dette sæt indeholder også fem Warhammer 40,000 Bike Baser og fem 25mm x 50mm baser, så du kan samle dine Seekers til brug til enten Warhammer eller Warhammer 40.000.

162,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: