Nurglings

Model/varenr.: GW97-18

Det rådnende indre af The Great Unclean svulmer med pus og sygdom, og inden for hver sådan hævelse vokser der en lille og ondskabsfuld Daemon kaldet en Nurgling. Som Nurgling modner det føder på the Great Unclean Skyld og fremstår. Det er selve personificeringen af ​​en koge af pustule. Deres små tænder er så skarpe som barbermaskiner og efterlader festeringsbid på deres ofre, men sjældent dræber dem direkte - selvom et sådant angreb kan vise sig begyndelsen på en lang sygdomskrævet død.

Dette kit indeholder - helt bogstaveligt - stabler af Nurglings. Faktisk kan du med dette kit lave tre tøfler af dem. Hver sværm har forreste, tilbage og mellemste rækker; hver består af svingende små hornede dyr, der er mættede i sår, udskæringer, klumper og åbninger. De kommer også i en række karakterfulde poser - de fleste er sygdomme. Selv om du faktisk kan lave 27 kombinationer af Nurgling-tårne, er der masser af individuelle Nurglings til at bruge på baser til resten af ​​din hær.

Dette flerparts plastikpakke sæt indeholder 16 komponenter, tre 40 mm runde baser og tre 40 mm firkantede baser til at bygge forskellige tårne ​​af Nurglings.

 
Dette kit leveres ukorrekt og kræver montering - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Lim og Citadel Paint.

Du kan bruge dette kit til samlinger af både Warhammer og Warhammer 40.000 miniaturer.
196,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,09
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: