Horticulous Slimux

Model/varenr.: GW83-43

Vejrbidt og læderagtig som et råddent æble efterladt for længe i solen. Horticulous Slimux er et pragmatisk og humorløst væsen med en no-nonsense tilgang til kamp og havearbejde. Ridende på sit molluscoid ganger- kendt kærlig til Horticulous som Mulch - Gartneren pløjer fremad og dyrker jorden med sin Gruntleplough og holder erfarent øje over den festerende flora hele vejen rundt om ham. I kamp fremkalder Horticulous kraften i Nurgles have og anvender den til virkelighed, overvældende steder af trolkunst med sin grænseløse frugtbarhed.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle Horticulous Slimux, med mange grimme detaljer, dette er en model med mange mange interessepunkter - Horticulous selv er en manisk udseende fyr, spindelt men muskuløs med et enormt øje i midten af ​​hovedet. Han krammer sine enorme  saks, der både bruges til at holde sin have og henrette fjender. Han bærer et væld af planter, potioner, gødninger og svampe, alle til senere plantning. Mulch, hans massive snegllignende ganger, trækker sin Gruntleplough bag ham, fastgjort til sin skald med 3 kæder. En Nurgling er suret til en stang, dinglende foran Mulchs ansigt, opmuntrende ham til at smække frem i håb om en velsmagende snack - Nurglingen synes at finde dette sjovt!

 
Denne model leveres som 32 komponenter, og leveres med en Citadel 105x70mm rund bund. Horticulous Slimux kan tilføjes både Warhammer 40.000 og Warhammer Age of Sigmar-hæren.

323,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,118
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: