Daemons of Nurgle Beast of Nurgle

Model/varenr.: GW83-15

Beasts of Nurgle er snegle-lignende monstrøsiteter hvis enorme organer er vejet ned med slim-glat muskel og blæver. Tandspækkede huller gaber bredt i deres kød, og en ubeskrivelig dunst kommer fra deres kroppe - men for alle deres forfærdelige aspekter, er de venlige og entusiastiske væsner. Deres sind kender intet af ondskab eller trods, og når de kryber i kamp, ​​søger de ikke at slagte fjenden, men at lege med dem. Beasts of Nurgle er altid desperate for opmærksomhed, og de jager nye legekammerater med glæde.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle et Beast of Nurgle. Den bærer ikke våben, snarere kvæler den fjenden med sine kløer, tentacles og savlende tunge. Der er 3 muligheder for sin imponerende mave, som er knyttet til den enkelte kropsbygning - 1 med en tandspækket mund, 1 med et par dybe sår og 1 med et stort gabende sår, der viser en række interne organer. Der er 2 sæt hænder til rådighed, hver med 1 hånd der rækker ud og en anden der støtter bæstet - 1 sæt er webbed, og den anden er kløet, med 2 lignende sæt fødder. Der er 3 forskellige ansigter, der er mere maniske end de sidste - 1 med et enkelt øje, 1 med et ikon af Nurgle, hvor øjet skal være og 1 med et par øjne, der næsten brister ud af dyrets kraniet. Der er 2 kamme af tentacles og 2 tunger.

 
Dette kit leveres som 48 komponenter, og leveres med en Citadel 60 mm rund base. Nurgles dyr kan tilføjes til Warhammer 40.000 og Warhammer Age of Sigmar-hærer.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,109
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: