Khorne Bloodthirster

Model/varenr.: GW97-27

Bloodthirsters er den mægtigste af Khorne s dæmoner. Hver eneste af disse tårnhøje bæster er lig en dødelig hær.

Denne multi-del plast kit kan du samle en af ​​tre specifikke typer Bloodthirster: the Wrath of Khorne Bloodthirster, the Bloodthirster of Insensate Rage, eller the Bloodthirster of Unfettered Fury.

Wrath of Khorne Bloodthirster er bevæbnet med en wrathaxe - en dobbelt-ledes økse, der bærer to lige store vinger - og en bloodflail. Hovedet er designet til at repræsentere den klassiske Bloodthirster hounds ansigt, indrammet med ikonet Khorne.

The Bloodthirster of Insensate Rage er bevæbnet med en enorm dobbelt-handed økse. Hans hoved har et hugtandsfyldt gab med dobbelt tunge fremspringende mellem tænderne, og der er fire horn oven på hovedet.

The Bloodthirster of Unfettered Fury er bevæbnet med en økse - en dobbelt-hovedet version med to forskellige størrelser knive - og en lang pisk. Som med de andre Bloodthirsters der et enkelt hoved for denne variant; den mest grusomt kraniet-lignende af de tre.

Uanset hvilken variant du vælger at bygge, er modellen helt dækket i ikonografi Khorne, fra de våben, igennem til par vinger og rustninger detaljer. Der er et valg af to sæt ben, enten løb eller springe på toppen flammer. Der er tre forskellige torso fronter, to design af mave plader, to valg af lændeklæde og mulighed for at tilføje panserplader til benene og torso, hvis du ønsker. Alt i alt er denne model er en total monster, i enhver forstand af ordet.

Den Khorne Bloodthirster har 80 komponenter, og leveres med en 60x100mm monster base og et stort ovalt base.

 
 
 
679,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: