Eldar Dire Avengers

Model/varenr.: GW46-15

Dire Avengers er først blandt Aeldariens Aspect Warriors. De repræsenterer Krigsgudens uendelige tørst efter hævn på en galakse af ve, og som sådan er de nådeløse over for deres fjender og ustanselig i deres hengivenhed overfor deres folk.

Dire Avengers i dette kit er alle bevæbnet med Avenger Shuriken catapults, samt en nok ekstra dele til hver at være udstyret med deres egne ammunitionsposer. Der er valgfrie dele til at lave en eksark, der kan være bevæbnet med en shuriken katapult, to shuriken katapulter, et dyresord og en shuriken pistol, eller et kraftvåben og shimmershield. Også inkluderet er et valg af to Exarch hoveder (1 hjelm, den anden bar) og et valgfrit back-banner for yderligere at skelne enhedens leder. Derudover er der en lille statue af Asurmen inkluderet på rammen.

Dette plastikpakke med flere dele indeholder 42 komponenter og et Aeldari overførselsark, hvoraf man kan lave fem Aeldari Dire Avengers, eller fire Dire Avengers og One Dire Avenger Exarch. Tilføj flere kasser til din kurv for at opbygge en større kerne af infanteri til din samling.

Dette kit leveres umalet og kræver montering - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Lim og Citadel Maling.

225,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,11
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: