Codex: Deathwatch

Model/varenr.: GW39-01-60old

Lider ikke den fremmede til at leve.

Eliten blandt eliten, omhyggeligt udvalgt og rekrutteret til deres exceptionelle evner, er Deathwatch er en tynd sort linje, en sentinel der står mellem Imperium og fremmede trusler utænkelig. Altid undertal - sådan er den overvældende omfanget af de horder, de står - denne ædle broderskab har stået stout mod utallige invasioner, og vil stå over utallige mere.

Organiseret i små, elite virksomheder plukkede fra Space Marine kapitler, der har lovet en Tiende af deres styrke i kampen mod den fremmede, den Deathwatch tæller kun helte blandt sine rækker. Hvert medlem er blevet udråbt som en ekspert på sit felt, selv før sin uddannelse som Deathwatch operatør er begyndt. Hans rustning malede den sorteste af nuancer, hans kapitel ikon intakt på hans pauldron som et tegn på respekt for kapitel, der gjorde ham, Deathwatch Space Marine og hans højt specialiserede Kill Team ned til kanten af ​​ødelæggelse, der for at frastøde hvad dire trussel, de står over for.

Dette 112-side, fuldfarve hardback Codex funktioner:

    omfattende information om de Deathwatch fæstninger, der forsvarer Imperium og elite Space Marines, at mennesket dem;
    regler for Deathwatch miniaturer, herunder unikke hær-bygning regler for at bygge en af ​​flere Kill Teams passer til din spillestil, din samling og opgaven ved hånden - for eksempel en Furor Kill Team er perfekt til brutal tæt overfald med sine Terminators, mens en Venator Kill Team fokuserer på cykler, perfekt til at lukke ned og ødelægger hurtigere fjender;
    3 sæt af 6 taktiske mål, der repræsenterer de mange forskellige opgaver Deathwatch;
    ensartede vejledninger og oplysninger om heraldik af Deathwatch Kill Teams, og en række af deres fæstninger;
    et udstillingsvindue for bedøvelse Citadel Deathwatch miniaturer.

270,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: